Du dyrker alverdens motion hele tiden, men taber dig stadig ikke? Så er det til at fokusere på kosten!

Du er endelig kommet godt i gang med cyklen. Over hele sommeren har du været på den store jernhest og nedlagt landevej efter landevej. Benene bliver bedre og bedre, og det samme gør formen. Du har imponeret dig selv, og har virkelig gjort det godt over sommeren. Faktisk er du helt stolt af dig selv. Du har endelig fundet den sport, som du elsker. Den sport som nemt hiver dig op ad sofaen og ud ad døren. Sporten der ikke giver dig lyst til at komme med alverdens undskyldninger for, hvorfor du bør blive hjemme i sengen frem for på cyklen. Alligevel taber du dig ikke. Selvom du hurtigt bruger et par timer, eller fire, på cyklen. Gerne flere gange om ugen. Hvordan kan det være?

Du har glemt det med den sunde kost

Når du lige pludselig brænder en helt masse kalorier af, og ovenikøbet endelig har fundet en sportsgren, som du elsker og dyrker, så kan det være fristende lige at give dig selv en belønning. Du klarer det jo vildt godt, og brænder en masse slemme kalorier af. Så skader det vel ikke med et lille gåsebryst fra bageren fredag eftermiddag? Eller måske en onsdagssnegl? Eller er det tid til take away, fordi du ikke har tid til at handle ind og lave mad, fordi du sidder på cyklen hele eftermiddagen? Der er i hvert fald rig mulighed for, at du hiver endnu flere kalorier ind. Det kan godt være, at du samtidig smider en masse kalorier, men det ender bare med, at vægttabet er stillestående. Men hvordan fikser du så det? Svaret er: Slankekasser, også kendt som måltidskasser. Med slankekasser kan du få sund og spændende opskrifter og ingredienser leveret lige til døren. Så skal du blot lave maden – eller måske endda bare varme den. Med sådan en måltidskasse, sikrer du dig, at du får sund og nærende mad hver dag, og på den måde også undgår fristelserne i supermarkedet og på grillen. 

Hvordan ser en slankekasse ud? 

Kigger vi på findmaaltidskasse.dk, kan du hurtigt finde diverse udbydere med slankekasser. Det gælder eksempelvis Aarstiderne. Aarstiderne har lavet en måltidskasse, hvor mantraet er “Mad med få kalorier – men masser af kærlighed”.  Her er udgangspunktet at give dig sund og velsmagende opskrifter og ingredienser, som du hurtigt kan lave mad udfra. De har også en LowCarbkasse. Her handler det om at indtage så få kulhydrater som muligt. De har også en SenseKasse, hvor det handler om fokus på velsmag og grøntsager. Ydermere tilbyder de også kassen Slank Morgen. Denne kasse giver dig morgenmad på maks 20 minutter, hvor du både får æg, korn, nødder, frugt, og magre mejeriprodukter. Samtidig er det en morgenmad, som holder dig mæt over længere tid, så du ikke ender med at snacke hele formiddagen. Faktisk tilbyder de også en Slank 24/7 kasse. Dette betyder, at de kommer med en kasse som indeholder både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider – så skal vægttabet nok komme.