Find tid til at træne op til DM i cykling

Når det er tid til at træne til det næste DM i cykling, vil du gerne faktisk have tid til det! Men der er noget der hober sig op – dine lektier! Det er svært at forberede sig til DM, når du ved at der står en stak afleveringer og opgaver til dig. Men skolearbejde behøver ikke være i vejen for dig! Du kan få hjælp af en lektiehjælper fra GoTutor!

Nogle gange virker det som om der ikke er plads i hverdagen til at træne, og slet ikke til noget så hårdt som DM i cykling. Oven i alt den hårde træning, skal du sørge for ikke at falde bagud i skolen. Det er en meget almindelig følelse at få dårlig samvittighed over at holde fri, også selvom du skal træne. 

Når skoledagen er slut, har unge mennesker stadig ikke fri, og det er hårdt! Du har brug for overskud til at lave det, som du gerne vil – at træne op til DM. Derfor kan en lektiehjælper være løsningen. Du kan få en lektiehjælper fra GoTutor som kan gøre lektierne nemmere, og du kan få hjælp med at administrere din tid, så der bliver lavet flere huller i programmet til DM i cykling. Du kan blive nummer et i DM og nummer et i klassen.

Du kan få lektiehjælp på en sjov måde – så du slet ikke mærker at du er i gang med at lære. Hvis dette appellerer til dig, så har GoTutor et forløb til dig. Vi sidder med en masse lektiehjælpere og undervisere, som alle har kreative og sjove måder at lære fra sig på. 

Hvis bevægelse hjælper dig, så kan du vise underviseren hvordan du planlægger træningen, og så kan I indføre det i undervisningen, således at du kan relatere til det. Det hele behøver ikke bare handle om tørre gamle mænd, der skrev noget klogt i det gamle Grækenland. 

Hvis det hjælper dig at indføre noget musik i undervisningen eller lektiehjælpen, kan du og din undervise sammen finde sange, der kan hjælpe dig med at huske alle formler eller udvide dit ordforråd. Der er ingen tvivl om at rytme gør alting bedre!

Din lektiehjælper laver ikke dine lektier for dig, men de kan hjælpe dig på rette vej, så du selv kan løse opgaverne hurtigt og effektivt. Deres opgave er at vejlede dig, så lektierne ikke omringer og sluger dig fuldstændigt. Dine opgaver kan du derfor selv være stolt af, men de vil blive lavet hurtigere end hvis du sad med det alene.

Find tid til at træne op til DM i cykling, ved at få hjælp med lektierne af en lektiehjælper fra GoTutor!