Brug en VPN når du streamer sport på nettet

Det kan være utroligt dyrt at være sportsfan og følge med i sin favoritsport på forskellige
streamingtjenester. Men ved du godt, at du med en VPN kan streame endnu mere sport på nettet?

Og så endda billigere? De danske streamingtjenester, der eksempelvis viser fodbold, koster mange penge, fordi rettigheder til fodbold er dyre. Men med en VPN har du mulighed for at benytte de streamingtjenester, der er i udlandet – og de er ofte billigere end de danske.

Spar penge på sport streaming med en VPN

Når du anvender en VPN til streaming, kan du droppe de dyre streamingtjenester til fordel for de billigere i udlandet. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men bare rolig, det er ganske lovligt.

En VPN kobler din computer på en server fra det pågældende land, og på den måde kan du oprette din bruger. Med en VPN kan du streame løs overalt. Hvis du er på ferie i udlandet, kan du med en VPN stadig følge med i dansk sport, ligesom du kan følge med i udenlandsk sport, mens du befinder dig i Danmark. Det eneste, det kræver, er, at du finder den rette VPN til formålet.

Udenlandske streamingtjenester, du kan benytte med en VPN

Der findes mange udenlandske streamingtjenester, hvor du kan streame sport. Her er nogle
eksempler på, hvilke du kan få adgang til med en VPN:

  • NBC Sports Gold
  • Eleven Sports
  • ESPN+
  • B/R Live
  • Sling
  • B/R Live.

Sådan får du fingrene i en VPN

En VPN er et månedligt eller årligt abonnement med priser fra 16 kr. og op efter. Til gengæld får du mulighed for at streame sport i uendeligheder. Du kan også låse op for mere indhold på Netflix med en VPN. Når du skal finde den perfekte VPN til at se sport, er det vigtigt, at du kigger på hastighed.

Der er nemlig mange forskellige udbydere, som har hver deres fordele og ulemper. Nogle VPN’er er bedre gaming eller blot at øge sikkerheden på din internetsøgning.

De fleste udbydere tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan teste servicen. På den måde kan du hurtigt finde ud af, om den er noget for dig. Mange har ovenikøbet også garanti, hvilket indikerer, at udbyderne er sikre på, at du bliver glad for din VPN. Hvis du er sportsfan og gerne vil have endnu flere muligheder til endnu færre penge, bliver du hurtigt afhængig. At have en VPN kommer også med andre fordele. Dine internetaktiviteter forbliver anonyme, og du beskytter dig selv mod hackere.